FIF Hjælp 2016

I vores klub er der rigtig mange der er parat til at hjælpe når vi skal lave orienteringsstævner, MTB og motionsløb, og der bliver god brug for jer alle i 2016. Vi er ikke lige så gode til at give pauser til de mest flittige hjælpere der som oftest også ender på lederposter – det ville være fint om du turde påtager dig tungere job i år og der er mange muligheder, selv for dig der ikke har organiseret orientering før - ingen bliver tildelt et job de ikke kan klare.
Det er utrolig vigtigt at vi får flere på banen til at tage diverse jobs, da vi ellers slider de mest trofaste ledere og hjælpere op, og ikke mindst giver bestyrelsen overskud til andre opgaver end at skulle rekruttere mandskab.

Hvis nu vi alle var med til at trække læsset skulle vi ikke hjælpe mere end et par gange på et år, men sådan er verden ikke, så find ud af hvor mange gange du kan være med og meld gerne ind både hvor du kan hjælpe og hvor du ikke kan. På den måde får vi koordineret ressourcerne og ikke mindst slipper du for at blive ringet/mailet 10 gange hver gang vi har løb – en gang for hver funktionsleder.

På næste side er der listet en række arrangementer, som vi gerne vil bede dig melde ind på - angiv om du kan hjælpe eller har andre gøremål på det tidspunkt. Under hvert arrangement er der et felt 'Andet' hvori du kan angive om de kun kan hjælpe delvist eller før arrangementet.

Efterfølgende skal vi nok finde de opgaver der passer netop til dig.

Forældre, bedsteforældre, søskende der ikke er medlem af FIF må selvfølgelig også godt tilmelde sig som hjælper til et eller flere arrangementer.

Husk, at når FIF står som arrangør for løb, er det kun ungdom og elite der kan deltage, medmindre stævneleder meddeler andet.

Ved at logge ind på hjemmesiden, kan du se hvem der har meldt sig som hjælper til de enkelte arrangementer.

  

FIF Hillerød Orientering

Klubhus   CVR   32232965
    Bank   Spar Nord Hillerød
"Kompashuset"   Konto   9213-4560075893
Ødamsvej 36   IBAN   DK0992134560075893
3400 Hillerød    BIC   SPNODK22

Medlem af

      

Top
Template by JoomlaShine