I FIF Hillerød Orientering har vi etableret en SMS Service, der kan bruges af arrangør (stævner/ture), træner, grupper m.v.

Vores SMS service fungerer ved at du som interesseret i et eller flere områder, tilmelder dig disse. Hvis du ikke længere ønsker at modtage SMS fra en eller flere SMS grupper, kan du blot afmelde denne service igen. Ved tilmelding skal du oplyse mobilnummer, fornavn og efternavn. Ved afmelding skal du blot oplyse dit mobilnummer.

Når den ansvarlige for det pågældende område vælger at udsende SMS information vil du modtage en SMS - bemærk at det ikke er muligt at svare på disse SMS'er.
Som ansvarlig får du tildelt et login, som du skal bruge på siden herunder (Gruppe-SMS.dk), når du skal sende en SMS til en gruppe.

SMS GRUPPER

Følgende SMS Grupper er oprettet.

SMS Gruppe Formål/anvendelse Ansvarlig Mobilnummer* Fornavn* Efternavn*  
UNGDOM
Gruppen af løbere fra 6-16 år Anders Bachhausen
TRÆNING
Alle der ønsker information om vore træninger Anders Bachhausen
ELITE
Løbere i FIF's Elitegruppe Lars Konradsen 
Lærke Lundedal
BESTYRELSE FIF's bestyrelse Bo Simonsen 
Henrik Poulsen
Send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at blive tilmeldt/afmeldt denne gruppe.

Har du ønske om yderligere grupper, så send en mail med beskrivelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Gå til toppen