DOF Nyheder

do-f.dk
 1. Dansk Orienterings-Forbund søger pr. 1. februar 2019 en Naturkonsulent, som på deltidsbasis (halvtid) skal være med til at skabe flere muligheder for at udøve orienteringsløb i Danmark.

  DOF's klubber er i høj grad afhængig af muligheden for at benytte skov og by til trænings- og løbsaktiviteter. Som DIF-certificeret Grønt Forbund er DOF og klubberne opmærksom på, at vores ageren foregår hensynsfuldt og efter aftale med de interessenter, private og offentlige, som ejer de områder vi benytter.

  Du vil som Naturkonsulent være med til at sikre, at vores interesser, synspunkter og tilbud bliver kommunikeret - og at der bliver indgået aftaler, som kan fremme Orienteringssportens muligheder for vækst i Danmark.

  Læs hele stillingsopslaget og ansøg via Jobindex

 2. Hver dag frem mod jul åbner vi en låge i DOF's julekalender og ser frem mod en konkurrence eller arrangement i det kommende år.

  Verdens bedste MTBO-ryttere kommer til Danmark i slutningen af juli 2019 for at køre verdensmesterskaber i terrænerne omkring Viborg.

  Samtidigt med VM afholdes der åbne løb, hvor man selv kan komme ud at træde på cyklen i de spændende VM-terræner på nytegnede kort.

  Udover de sportslige oplevelser lover arrangørerne også kulturelle aktiviteter i VM-ugen, der løber fra d. 28. juli og indtil 5. august.

  Følg med på mesterskabernes hjemmeside og Facebooksiden.

 3. På grund af håndværkerarbejde på DOF's kontor i Brøndby, er det ikke muligt at komme i kontakt med sekretariatet pr. telefon.

  Til gengæld kan mailen dof@do-f.dk benyttes.

 4. Hver dag frem mod jul åbner vi en låge i DOF's julekalender og ser frem mod en konkurrence eller arrangement i det kommende år.

  Dagens låge gemmer på endnu et flerdages tilbud i sommerferien, nemlig Skaw-dysten, som Skive AMOK og Skagen OK arrangerer.

  Årets udgave ligger i dagene 12.-14. juli og lægger ud med en sprint i Skagen By - og derefter følger den egentlige Skaw-dyst lørdag og søndag.

  Følg med på Skaw-dystens hjemmeside og Facebookside

 5. Der er i efteråret sket meget på kortfronten, mest af teknisk art. 

  Det er samlet i "nyhedsbrev december 2018" som ligger på DOFs hjemmeside under kort-dokumenter - 1 nyhedsbrev december 2018 og kan downloades direkte her og alle dokumenter nævnt i nyhedsbrevet kan downloades samlet her.

  Det indeholder nogle tilføjelser og rettelser til ISOM 2017, justering af farvedifinitionerne, åbning for brug af CMYK tryk for IOF events, uddannelse af korttegnere med meget mere.

  Her skal nævnes at der nu er downloadet materiale for korttegning fra MapMagic serveren over 1200 gange over de sidste 3 år. En tydelig understregning af hvor velfungerende og vigtig systemet er for korttegningen. Stor ros til Ulrik Nielsen, som står bag MapMagic. 

  Vi har i år måttet sige farvel til to kortkonsulenter, Arne Petersen og Asger Jensen, som på grund af helbredet har ønsket at stoppe med konsulentarbejdet. De vil dog stadig være aktive for deres klub med korttegning og mon ikke der kan lokkes et god råd ud af dem. En stor tak for deres mangeårige store arbejde med at hjælpe klubber og korttegnere til at fremstille de bedst mulige kort til gavn for os alle.

 6. Hver dag frem mod jul åbner vi en låge i DOF's julekalender og ser frem mod en konkurrence eller arrangement i det kommende år.

  Det kommende år er et rigtigt mesterskabsår, hvor både MTBO-VM og Junior-VM kommer til Danmark. Det giver en sjælden mulighed for at komme ud at følge et verdensmesterskab på tætteste hold herhjemme og samtidig prøve kræfter med orientering på nytegnede kort i lækre terræner til så stort et stævne på dansk jord.

  Bag dagens låge gemmer sig JWOC Tour, der løbes fra 6. til 12. juli i terrænerne omkring Aarhus og Silkeborg.

  I løbet af ugen er der hele seks løb på programmet, hvor OK Pan Aarhus og Silkeborg OK sørger for alt fra intense sprintdistancer til langdistanceløb i barske terræner. 

  Besøg JWOC's hjemmeside og JWOC's Facebookside

 7. Hver dag frem mod jul åbner vi en låge i DOF's julekalender og ser frem mod en konkurrence eller arrangement i det kommende år.

  Der er hele fire sprintløb bag dagens låge i julekalenderen.

  Det er Herlufsholm OK og Køge OK, der afholder "Sjællandssprinten" den 15. og 16. juni 2019.
  Den 16. juni afholdes tillige SM Sprint i Køge.

  HG´s to afdelinger afholdes henholdsvis i Tappernøje og i Mogenstrup om lørdagen, mens der så er SM Sprint i Køge søndag inden Sjællandssprinten fortsætter med tredje afdelijng.
  Køge OK´s afdelinger afholdes i Køge City og på havnen.

  Der løbes på nytegnede kort til alle fire afdelinger.

  Besøg løbets hjemmeside og løbets Facebookside

 8. Hver dag frem mod jul åbner vi en låge i DOF's julekalender og ser frem mod en konkurrence eller arrangement i det kommende år.

  Lyngby Orienteringsklub står for indholdet i dagens låge, bag hvilken der gemmer sig en urban orienteringsoplevelse. Klubben skriver:

  Tirsdag den 11. juni 2019 kl. 18 starter endnu et Cityløb, som denne gang forløber i det indre København med start og mål på Kastellet. 

  Af de godt 400 løbere der deltager hvert år er omkring halvdelen ikke medlemmer af en orienteringsklub, og en ret stor del af disse tilhører løbeklubber, som er tilknyttet større virksomheder, så som Novo Nordisk, Danske Bank m.m. 

  Cityløbet appellerer sjovt nok både til hærdede o-løbere og til motionsfolk uden orienteringsmæssig erfaring! Det sociale aspekt har stor prioritet. 
  For O-løbere er det en vejvalgs-udfordring samt en anderledes O-løbsoplevelse i ”storbymæssige” omgivelser, som man ikke er så vant til – der trækker! 

  For motionsfolket er det en udfordring, der ikke er sværere end at alle kan gennemføre løbet, og dermed tage en stor succes oplevelse med hjem, både for den enkelte og for gruppen! 

  Løbets hjemmeside og Facebook-albummet med knap 300 flotte billeder fra årets udgave af Cityløbet

  Foto: Mads Godvin Jensen/Lyngby OK's Facebookside

 9. Traditionen tro kårer o-mediet World of O også i år Orienteering achievement of the Year - den største o-præstation i løbet af året.

  Og det er efterhånden også ved at være en tradition, at Maja Alm er blandt de otte nominerede kvinder; Det er hun også i år efter tre flotte medaljer ved VM i Letland - og EM-stafetmedaljen i Schweiz..

  Du kan være med til at påvirke afgørelsen ved at stemme på dine favoritter via linket her. Sidste chance for at stemme er på tirsdag d. 18. december.

 10. Hver dag frem mod jul åbner vi en låge i DOF's julekalender og ser frem mod en konkurrence eller arrangement i det kommende år.

  Horsens Orienteringsklub arranger søndag den 2. juni 2019 JFM i sprint i Horsens - og klubben skriver:

  Horsens er i de næste år en by i forvandling. På havneområdet bygges der nu mange boliger og det bliver et helt nyt område. Ved Rådhuset bygges der også boliger og erhverv og hele infrastrukturen i byen ændres. Det giver i øjeblikket store udfordringer i trafikken.

  Men vi har fundet et spændende område der kan løbes i. Kortet vil være opdateret helt op til løbet, idet der hele tiden sker ændringer. Korttegner Nicolaj Nielsen er dog allerede gået i gang. Løbsområdet bliver altså Horsens by, men resten indtil videre lidt hemmeligt.

  Foto: Horsens OK's hjemmeside fra Byorienteringsløb i september ved Fængslet

   

FIF Hillerød Orientering

Klubhus   CVR   32232965
    Bank   Spar Nord Hillerød
"Kompashuset"   Konto   9213-4560075893
Ødamsvej 36   IBAN   DK0992134560075893
3400 Hillerød    BIC   SPNODK22

Medlem af

      

Top
Template by JoomlaShine