DOF Nyheder

do-f.dk
 1. I begyndelsen af maj er der hele tre muligheder for at komme ud og prøve kræfter med Præcisions-Orientering.

  I weekenden 1.-2. maj er der begge dage Præ-O baner i Silkeborg Vesterskov og ugen efter – søndag d. 9. maj - kan man kombinere Fod-O og Præ-O ved Gudenådysten i Silkeborg Sønderskov.

  Der er mere om den første weekend på trail-o.dk, mens tilmelding til Gudenådysten sker via O-service.

  Større hold til VM

  Verdensmesterskaberne i Præ-O, WTOC, er i år planlagt til at finde sted i Polen 20.-24. juli.

  Coronasituationen taget i betragtning er det stadig håbet, at VM kan gennemføres.

  Hver nation har som udgangspunkt fire udøvere i hver klasse, men som noget nyt må nationerne også stille med to juniorer pr. klasse derudover.

  Det er indført for at få flere unge til at dyrke præ-O. Specielt i TempO disciplinen er de unge ofte gode.

  Det forventes at Danmark stiller med maksimum på 6 i Open klasse, der er for alle aldre og H/D. I P-klassen (physical challenged) har vi dog ikke bredde til at fylde op. 

  Løbene 1.-2. maj er iagttagelse til VM-udtagelsen.

  Læs mere på VM’s hjemmeside:

 2. Lørdag d. 8. maj bliver det muligt at snøre de hurtige sko, tage tre klubkammerater under armen og måle sig med resten af landets skarpeste løbere i en sprintstafet.

  Søllerød OK står bag løbet i DTU Science Park i Hørsholm, der samtidig bliver første afdeling af en stafetliga, der skal køre året igennem som et eksperiment.

  Løbet har elitefokus og er åbent for løbere i aldersgruppen 17-44 år. Det giver samtidig landsholdet mulighed for at pudse de sidste detaljer af i et skarpt felt, inden turen går mod Schweiz og europamesterskaberne i den følgende uge.   

  Sprintstafetten skydes i gang kl. 10 og løbes på vanlig vis over fire ture med to dame- og to herreløbere, med mulighed for evt. skæve kønsfordelte hold, og mix-hold så flest hurtige løbere kan komme med.

  Der tages naturligvis de nødvendige hensyn til coronasituationen. Der er derfor sat et loft på 25 hold.

  Tilmelding til løbet foregår via O-service.

  Initiativtager Troels Christiansen fra Søllerød OK fortæller videre, at klubben ønsker at støtte landsholdet med forberedelserne til EOC, og endvidere vil donere overskuddet fra stævnet til DOF.

  Sidst der blev løbet stærkt i området var ved WMOC 2018 sprint kvalifikation.

  Læs mere på stævnets hjemmeside her.

  JRA02708

   Simone Niggli vandt guld sidst der blev løbet hurtigt i DTU Science Park ved WMOC i 2018.

  Ny stafetliga ser dagens lys

  Vinderne af sprintstafetten i Hørsholm kan samtidig blære sig med at føre den nyoprettede stafetliga, der skal løbes over mindst syv afdelinger resten af året.

  Stafet har stort fokus i elitearbejdet i de kommende år, og det er baggrunden for at sætte gang i en uofficiel stafetliga i 2021.

  Landsholdsledelsen har derfor forhørt sig hos en række klubber, der har givet en hjælpende hånd med at få projektet op at stå. Udover sprintstafetten i Hørsholm og de stafetter, der i forvejen er kalenderen, står OK Roskilde og Holbæk bag en stafet i Nykøbing Sjælland i slutningen af juni.

  Ligaen ser i øjeblikket ud som herunder, men skulle der være en jysk klub med lyst til og mulighed for at stable en stafet på benene, bliver der også plads til det.

  Stafetliga 2021

  8/5

  Elitesprintstafet

  DTU Science Park, Søllerød OK

  6/6

  DM sprintstafet

  DTU Lyngby campus, Søllerød OK

  25/6

  Elitesprintstafet

  Nykøbing Sj, OK Roskilde og Holbæk OK.

  14/8

  SM Stafet (skov)

  Tisvilde Hegn, Søllerød OK

  21/8

  JFM stafet (skov)

  Hastrup

  11/9

  Elitestafet (skov, ikke bekræftet)

  Jylland

  18/9

  DM Stafet (skov)

  Blåbjerg, OK West

  Point tildeles til klubhold efter pointberegningsmodellen for Trimtex Senior Cup.

 3. Efter længere tids usikkerhed om, hvorvidt landsholdssamlingen til Tjekkiet kunne lade sig gøre for det danske landshold grundet covid-19, er holdet kommet godt fra start. Løberne har tirsdag trænet i VM-relevante terræner, og forventningerne til sommerens VM er i top.

  Af Iben Valery

  Årets første samling uden for landets grænser så endelig dagens lys, da det landsholdet mandag morgen satte kursen mod Doksy i Tjekkiet. Tidligere har covid-19 sat en stopper for træningslejre i udlandet, men efter længere tids usikkerhed og nøje planlægning blev det klart, at landsholdsløberne kunne se frem til en uges træning i VM-relevante terræner.

  Samlingen afholdes primært som forberedelse til sommerens VM, og holdet startede tirsdag formiddag ud med en 4,6 km rolig skovtræning med 43 poster for at få en fornemmelse af de tjekkiske terræner. Det betød, at tempoet skulle holdes lavt, mens koncentrationen og ikke mindst humøret var højt, da det har været tiltrængt endelig at komme i gang med VM-forberedelserne, fortæller landsholdsløber Miri Thrane Ødum.

  ”Vi har brugt rigtig meget tid på at kigge på kort med de sandstensterræner, vi lige har løbet i, fordi vi ikke er vant til det teknisk. Det er fedt at komme ned og se, om det ser ud, som vi havde forestillet os.”

   En nødvendig forberedelse

  Det har hele tiden været planen at tage til Tjekkiet, og det er en lettelse, at turen endelig kan lade sig gøre. I Tjekkiet findes nemlig de såkaldte sandstensterræner, der gør terrænet meget specielt, og hvis forberedelserne til VM skal være optimale, skal de derfor finde sted her, fortæller landsholdstræner Tue Lassen:

  ”Terrænerne hernede er så specielle, at det er umuligt at forberede sig til sommerens VM andre steder i verden. Det er også derfor, det er blevet prioriteret på nuværende tidspunkt,” siger han.

  For at kunne præstere til VM har det derfor været nødvendigt at få lov til at træne i specifikt de tjekkiske terræner – og det kan allerede mærkes efter første træning, fortæller Miri Thrane Ødum:

   ”Én ting er at læse og forstå kortet, men en anden ting er at lære og løbe effektivt i terrænerne og finde ud af, hvad der kan betale sig rent taktisk. Der er ret stejle stigninger, der trækker tænder ud, så både fysisk, teknisk og mentalt er det givende at få lov til at komme i gang med træningen hernede.”

  Alle forbehold taget

  Planlægningen til samlingen har været krævende og ikke helt uden udfordringer. Forinden turen har løberne skullet tage en PCR-test om lørdagen og en kvik-test om søndagen, der var påvist negativ for at kunne komme med på samlingen. Men fordi samlingen netop er vigtig for VM-forberedelserne, må man gøre, hvad der skal til.

  ”For mig personligt er det rigtigt vigtigt at komme i gang med forberedelserne mod VM, så hvis man skal tage tre, fem eller syv corona-tests, så er det det hele værd,” siger Miri Thrane Ødum.

  For at undgå kontakt med for mange mennesker er transporten til Tjekkiet foregået i biler med begrænset antal stop undervejs. Derudover sker overnatningen på et hotel, hvor personalet er vaccineret, og landsholdet er de eneste beboere. De eneste mennesker, holdet dermed kommer til at være i kontakt med, er hotelpersonalet, da al mad også er købt hjemmefra.

  Stort arbejde for VM-arrangørerne

  Der lyder også stor ros til VM-arrangørerne fra landstrænerne for at træningssamlingen kan lade sig gøre. De tjekkiske arrangører har ikke bare stået for flere af træningerne, men de har også haft et stort arbejde med at have kontakt til myndighederne, der har givet landsholdene lov til at træne og blandt andet sikret, at det danske landshold er alene på hotellet.

  Landsholdet er afsted indtil mandag den 19. april, hvor de undervejs vil være at finde på Dansk Orienterings-Forbunds Instagram-profil med opdateringer fra samlingen.

 4.  

  Nu bliver det igen gratis at låne Forsvarets områder til at arrangere orienteringsaktiviteter (efter samme model som Naturstyrelsens, dvs der kan være undtagelser, hvor der i forbindelse med arrangementet er udgifter for styrelsen, jfr. adgangsrapporten s.6-7).

  DOF’s skovudvalg har sammen med DIF’s Naturkonsulent Dorthe O. Andersen og Danmarks Motor Union været i god dialog med Forsvarsministeriet i mere end et år efter at specialforbundene oplevede forskellige udfordringer med adgangen.

  Selv ved simple træningsløb blev klubberne opkrævet mindst 2.500 kr. for lån af områderne, ligesom dialogen mellem den enkelte kaserne og den lokale klub blev minimeret.

  Efter et møde i sidste uge står det nu klart at almennyttige foreninger – som f.eks. idrætsforeninger – har særstatus i forhold til erhverv, når det kommer til lån af arealerne. Det er fortsat Forsvarets Ejendomsstyrelse, der administrerer områderne – og den er blevet bedt om at gøre det efter Naturbeskyttelsesloven og adgangsbekendtgørelsen, når foreninger ansøger om muligheden for at låne områderne.

  Det betyder, at man som klub fortsat skal søge om adgang hos Ejendomsstyrelsen, men at der nu ikke skal betales for almindelige orienteringsaktiviteter på Forsvarets område. Muligheden for at kommunikere direkte mellem kaserne og klub om detaljerne ved arrangementet genopstår også.

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DOF’s skovkonsulent Nina Hoffmann på nh@do-f.dk

   

 5. Fredag aften kunne den danske MTBO elite endelig igen samles for at køre løb, da der var budt ind til et par tætpakkede dage efter den gennemprøvede opskrift Sprint-Lang-Mellem i løbet af weekenden. Her bagefter kan man kigge tilbage på nogle stævnedage der havde nogle gode momenter, men dog alligevel til dels endte lidt som en fuser, mere herom senere. 

  Årets MTBO Cup for H/D21-klasserne er igen sponsoreret af Trimtex, om end den i årets udgave får et lidt andet format. I 2021 vil Trimtex MTBO Cup således være delt op i 3 mindre cups, en "Sprint Cup", en "Mellemdistance Cup" og en "Langdistance Cup". Program og stilling i de enkelte klasser er tilgængelig på hhv. forbundets MTBO hjemmeside og rangliste side.

  Det var en flok glade ryttere der kunne mødes på en fin forårsaften sammen med en god del af den danske MTBO bredde, for at gøre klar til sprint-race i Forskerparken DTU Scion i Hørsholm. Det var tydeligt at alle er klar til at tage hul på en ny post-corona hverdag og stille og roligt arbejde sig hen imod hvad der nu ender at blive den nye normal for tilværelsen, herunder arrangering af og deltagelse i stævner. Arrangøren FSK Orientering havde taget de foreskrevne forholdsregler i forbindelse med afviklingen af stævnet og blandt andet inddelt de startende i forskellige startgrupper over et forlænget startinterval så de gældende retningslinjer fint kunne overholdes.

  Som en første prøvelse blev rytterne kastet ud på nogle fint kringlede sprint-baner som både bød på græs og hårdt underlag, lange og korte stræk i et godt mix krydret med konstante retningsskift. Her skulle der holdes fokus for at undgå tab af unødvendige sekunder.

  Sprint kort Scion AprilKortudsnit fra Forskerparken DTU Scion i Hørsholm  – fra et område med mange tætsiddende poster hvor rytterne skulle holde sig skarpe. Ser det nemt nok ud? Prøv at køre det med gennemsnitspuls på 194 som den vindende rytter i herreklassen og se hvordan det går…

  Igen i år har juniorerne i både herre-og dame-eliten valgt at køre med i H/D-21 klassen hvilket giver et lidt større startfelt i den enkelte klasse og bedre matchning for alle rytterne. I herre-klassen var det da også sidste års junior Morten Ingmar Örnhagen Jørgensen (OK Snab) som umiddelbart kom i mål med bedste tid, han havde dog klippet en forkert post i det område som var tapetseret med poster og røg derfor desværre ud af den samlede stilling. Dermed kunne en anden sidste-års junior stikke af med sejren på trods af et par enkelte mindre tidstab undervejs. Mikkel Brunstedt Nørgaard (OK ØST Birkerød) tog toppen af podiet foran Thomas Steinthal (FIF Hillerød) som i dagens anledning havde en forgaffel som stod af umiddelbart inden start og derfor stillede op på sin fars lidt for lille cykel med lidt for let gearing til at matche hans størrelse og power. Præmieskamlen blev rundet af af landstræner Allan Jensen (Silkeborg OK) som har sat sig for at give de unge løver noget at kæmpe for. I dame elite klassen blev det til en relativt overbevisende sejr til første-års senior Nikoline Holm Splittorff (FIF Hillerød) som lader til at have sat sig for at give de etablerede stjerner noget at kæmpe for. Cæcilie Rueløkke Christoffersen) OK ØST Birkerød kom i mål godt minuttet efter Nikoline og hun havde på sin side igen knapt et minut ned til Camilla Søgaard (Horsens OK) på 3. pladsen.

  Fulde resultater findes via online resultat formidlings-servicen O-result.

  Herefter bød weekenden på henholdsvis langdistance i dejligt forårsvejr i Rude Skov og en mellemdistance under helt og aldeles miserable forhold med slud, kulde og blæst i Præstevang og Stenholt Vang udenfor Hillerød. Det ville der normalt kunne skrives lidt mere om, men i tråd med de forviklinger der blev nævnt indledningsvis kan den historie gøre ganske kort. Stjålne poster undervejs i begge stævner møntede simpelt hen ud i at begge løb resultat-mæssigt blev erklæret ugyldige og de udgår dermed af årets Trimtex MTBO Cup. Mon ikke der er nogen ryttere der er klare til at revanchere det når Cup’en ruller videre under årets DM som er lagt sidst i juni…

   

 6. Efter et år hvor coronapandemien begrænsede mange af kredsenes børne- og ungdomsaktiviteter, er det nu heldigvis tid til at se frem mod et mere normalt 2021.

  Så det gjorde 30 ungdomsledere sammen med repræsentanter fra DOF’s Børne- og Ungeudvalg (BUU) og Hovedbestyrelse mandag aften, da de var samlet virtuelt til det årlige ungdomsledertræf.

  Mandagens virtuelle møde gav lederne muligheden til at mødes på tværs af kredse og direkte med BUU. På mødet blev der diskuteret retningslinjer for afvikling af kurser, DOF’s øvelseskatalog på tbuorientering.dk og ønsker til fremtidens ungdomsledertræf.

  Ungdomslederne i kredsenes U1-, U2- og Junior-grupper gør et stort og meget flot arbejde med at arrangere sjove, sociale og lærerige ture for landets børn og unge.

  Og forventningen og forhåbningen er at børne- og ungdomsaktiviteterne kan gennemføres næsten som de plejer i år.

  Sommerlejrene er næste punkt i kalenderen og de foregår alle i Danmark.

  Udvalget vokser

  Endelig blev mødet også brugt til at præsentere de nye ansigter, der er kommet til i BUU.

  Udvalget er den seneste tid blev styrket med tre klubtrænere og tre ungdomsledere, som med stort engagement og indsigt i børne- og ungeområdet kvalificerer arbejdet i BUU.  

  Udvalget består af:
  Nordkredsen: Michael Rolighed, Anne Mette Schmidt, Irene Mikkelsen
  Sydkredsen: Anders Dalgaard, Tobias Svarer, Morten Mølgaard
  Østkredsen: Torben Seir, Stefan Frands Petersen, Angelique Rasmussen
  HB-kontakt: Heidi Holmberg
  DOF's TBU-konsulent: Emma Klingenberg

  Udvalget understøtter ledernes indsats med at afvikle lejre og kurser, og derudover har udvalget også en række andre indsatsområder.

  Lige nu arbejder det på at kvalificere et udkast til forbundets Strategi 2025.

  Desuden vil implementering af TBU i landets klubber, samt arbejdet med et nyt stævneformat for børn og unge have fokus i den kommende tid. 

  Har du spørgsmål til børn- og ungeområdet, er du velkommen til at kontakte DOF’s TBU-konsulent Emma Klingenberg emk@do-f.dk

 7. Coronapandemien gjorde 2020 til et uhyre svært år for idrætsforeninger landet over med aflyste aktiviteter og lukkede faciliteter.

  På landsplan sagde foreningerne farvel til knap 90.000 medlemmer i DIF og DGI, som du kan læse mere om her. 

  Men selv om vi i orienteringsidrætten også måtte aflyse og tilpasse mange af vores aktiviteter, er vi blevet lidt flere medlemmer i løbet af 2020. Helt præcist 138 nye medlemmer i klubberne i forhold til året før.

  Det er en stigning på knap to procent og betyder, at der ved årsskiftet var 7129 medlemmer i 72 klubber.

  Det viser statistikken fra Danmarks Idrætsforbund, som du kan dykke ned i her. 

  Tallene viser ikke så overraskende, at indendørsidrætterne er blevet hårdest ramt på medlemstallene som følge af lukkede faciliteter. Vi har som udendørs idræt i svingende grad kunne afvikle stævner og individuelle træninger, og klubbernes initiativrigdom på den front spiller med sikkerhed en stor rolle i de stabile medlemstal.

  Til gengæld kan man også se, at vi har sagt farvel til flere medlemmer i aldersgruppen 7-12 år, og det skyldes givetvis aflyste træningsaktiviteter. Har I som klub lyst til at sætte fokus på børne- og ungdomstræning og få sparring og idéer, er I som altid velkomne til at kontakte forbundets TBU-konsulent Emma Klingenberg på mail.

 8. Rasmus Djurhuus og Annika Simonsen vandt hhv. H21 og D21 i dag. Billedet her - taget i nogenlunde samme vejrlig - stammer fra testløbsweekenden for to uger siden.

  Det var ikke kun distancen, der var barsk, da OK Sorø inviterede til DM Ultralang i Sorø Sønderskov søndag.

  Vejret var med slud og regn også med til at gøre årets første danske mesterskab til et ekstra barskt et af slagsen.

  Og i seniorklasserne var der både et nyt og et gammelkendt ansigt øverst på resultatlisten, da dagens strabadser var overstået.

  I D21 løb Annika Simonsen, FIF Hillerød Orientering med sejren efter de knap 17 kilometer – i hendes allerførste danske mesterskab som seniorløber. Agnes Kracht, Tisvilde Hegn OK, har allerede været med i seniorselskabet et år, og hun var fire minutter langsommere på andenpladsen. Bronzemedaljen tilfaldt en anden førsteårs-senior, Lotte Jauhojärvi Markussen, OK Pan Aarhus.

  Maja Alm stillede ikke til start.

  I herreklassen var kampen om guldet tættere. To minutter og 45 sekunder skilte den nu ottefoldige DM Ultralang-vinder Rasmus Djurhuus, OK Pan og Jakob Edsen, Aarhus 1900. Rasmus Djurhuus var to sekunder foran på første radiopost, men udbyggede stabilt forspringet banen igennem og kan igen kalde sig kongen af den ultralange distance. Henrik Rindom Knudsen, OK Melfar løb med bronzemedaljen.

  Damejuniorklasserne bød på ganske komfortable sejre. I D18 var Eva Örnhagen Jørgensen, OK Snab suveræn og løb med guldet med et forspring på knap otte minutter til Marie Møller Nielsen, OK Pan. Ida Riis Madsen, Rold Skov OK blev treer.

  I D20 var sejrsmarginen også på mere end syv minutter, da Hedvig Valbjørn Gydesen, OK Melfar blev dansk mester foran Mathilde Smedegaard Madsen fra Søllerød OK. Malin Agervig Kristiansson, OK Snab løb med bronzen.

  Så var det straks mere tæt i herrejuniorklasserne. Jacob Klærke Mikkelsen fra Horsens OK var 2.24 min. foran Hans Grønborg Nielsen, Allerød OK i H18. Villads Skovbjerg, OK Pan Aarhus blev treer.

  I H20 fortsatte Søren Thrane Ødum de flotte takter fra Testløbsweekenden for to uger siden og var i mål 4.25 minutter hurtigere end Jacob Steinthal, FIF Hillerød. Familien Agervig Kristiansson fik endnu en bronzemedalje til samlingen ved Linus, der var yderligere to minutter efter.

  Dagens danske mesterskaber har været en helt særlig arrangøropgave for OK Sorø og krævet ekstra fokus at overholde coronarestriktionerne og de tekniske retningslinjer for idrætsstævner. Det kan du læse mere om her. Der er alt mulig grund til at takke arrangørerne og glæde sig over, at vi igen kan lave stævner i denne størrelse.

  Coronarestriktionerne betød dog også, at der ikke kunne uddeles medaljer i dag.

  Se mere på stævnets hjemmeside - og find alle dagens baner og se vejvalg i O-track.

 9. Søndag er der endelig DM-medaljer på højkant igen, når der er DM Ultralang på programmet i Sorø Sønderskov.

  Med de nuværende coronarestriktioner er det muligt at arrangere deciderede stævner, hvis man overholder retningslinjerne og fordeler deltagerne over tid og sted – noget som flere hundrede orienteringsløbere nød godt af på Rømø og Læsø i påskedagene.

  Det er Sorø OK, der står bag søndagens danmarksmesterskaber og her fortæller stævneleder Janus Storland at det har været et specielt forløb frem mod stævnet.

  - Ved juletid havde vi ikke de store forhåbninger til, at vi kunne få lov til at holde stævnet. Så vi lå mere eller mindre døde indtil februar, hvor der kom en melding om at der ville blive åbnet lidt op til marts. Derfor var vi lidt bagud på point og havde travlt med at få styr på kort og hjælpere. Og vi har haft en rigtig, rigtig god kortkonsulent, der har brugt mange timer i skoven og sammen med korttegnerne for at styr på de nødvendige rettelser, der er, siger han.

  Løbsdagen på søndag bliver heller ikke noget dansk mesterskab i klassisk forstand.

  Starttiderne er spredt ud som meget som muligt, der er særskilte parkeringspladser for løbere fra henholdsvis Øst- og Vestdanmark og de åbne baner har deres helt eget start- og målsted.

  På den måde kan det lade sig gøre at sende flere hundrede løbere i skoven og stadig overholde de tekniske retningslinjer.

  - Da vi afviklede DM Mellem for fire år siden, gjorde vi alt hvad vi kunne for at holde folk på stævnepladsen med cirkustelt, spisning og kiosk. Og nu er det lige pludselig med modsat fortegn, hvor det går ud på at holde folk spredt. De skal helst komme og løbe og så tage hjem igen og det er jo superærgerligt, fortæller han.

  Start- og målområderne vil være tydeligt markeret, og her vil der stå personale og holde øje med at der maksimalt er 40 løbere forsamlet ad gangen. OK Sorø har også sendt deres plan for afvikling af stævnet til politiet på forhånd.

  - Vi forventer jo at politiet kommer på besøg. Enten fordi de tager et rutinetjek eller fordi, der er nogle der anmelder arrangementet til dem, fortæller Janus Høhne.

  Trods travlheden og de særlige hensyn glæder stævnelederen sig til at kunne sende flere hundrede orienteringsløbere i skoven på søndag.

  - Jeg synes jo, at de skal komme og få en god oplevelse – og komme med dem, de kender og tage af sted igen med dem, de kender, siger han med et smil.

  I eliteklasserne virker løberne også sultne efter at konkurrere om medaljer igen.

  Startlisten i D21 tæller eksempelvis den syvdobbelte verdensmester Maja Alm (OK HTF), der har meldt ud hun har langdistancen og stafetten ved sommerens verdensmesterskaber som sit sæsonmål. Hun skal dog nok få konkurrence af løbere som Agnes Kracht, Tisvilde Hegn OK og Annika Simonsen, FIF Hillerød Orientering, der var henholdsvis tredje- og fjerdehurtigst på mellemdistancen ved testløbsweekenden for to uger siden i St. Dyrehave.

  Hos herrerne er den regerende danmarksmester på langdistance, Jakob Edsen fra Aarhus 1900 blandt favoritterne. I testløbsweekenden for to uger siden viste Malte Kjær Hemmingsen, FIF Hillerød sig at have godt med fart i benene på lørdagens sprint, som han vandt. Han er også med søndag, ligesom den mangedobbelte DM Ultralang-vinder Rasmus Djurhuus, OK Pan er det.

  Instruktion og startlister findes på DM Ultralangs hjemmeside

  Foto: Iben Valery

 10. Landsholdsledelsen inviterer til det sidste af to testløb, hvor der skal løbes om udtagelse til at repræsentere Danmark til EM og World Cup i Schweiz.

  Testløbet afholdes d. 24. april i Haderslev, der lægger gader til en individuel sprint, og en Knock-Out sprint. De tolv bedste i hver klasse på den individuelle sprint fordeles i to finaleheats, når der skal løbes Knock-Out sprint.

  Indbydelsen til testløbet kan læses her.

  Bemærk at tilmeldingsfristen allerede er søndag d. 18/4. Tilmelding i O-service.

  2021 Testloeb Hilleroed Soeren Thrane

  EM, der i år også er en del af World Cuppen, består udelukkende af sprintdistancer i år, hvor der skal løbes Sprintstafet, Knock-Out sprint og individuel sprint. Det danske landshold rejser til Schweiz d. 11., og skal i ilden hhv. d. 13. maj (sprintstafet), 14-15. maj (Knock-Out sprint kvalifikation og finaler) og d. 16. maj (individuel sprint).

  Det første testløb mod EM blev løbet i Hillerød d. 27. marts. Læs om hvordan det gik her. 

  Udtagelseskriterierne til EM kan læses i dokumentet her.

   

FIF Hillerød Orientering

Klubhus   CVR   32232965
    Bank   Spar Nord Hillerød
"Kompashuset"   Konto   9213-4560075893
Ødamsvej 36   IBAN   DK0992134560075893
3400 Hillerød    BIC   SPNODK22

Medlem af

      

Top
Template by JoomlaShine