FIF Hillerød Orientering har tegnet orienteringskort over hele skovkomplekset omkring Hillerød, fra Esbønderup/Mårum i nord til og med Store Dyrehave i syd. Kortene er for størstedelen tegnet og betalt af klubben selv, men vi deler dem gerne med dig der vil i skoven med et godt kort.

Kortene bliver løbende nytegnet og revideret således at du altid kan få gode kort over skovområdet. Kortene er tegnet efter normen for orienteringskort til enten sprint, MTBO eller orientering.

Enkelte kort er gratis, men ellers skal du betale for at bruge vores kort. Undtaget for betaling er ungdomsaktiviteter arrangeret af DOF og DOF’s kredse.

Er du medlem af FIF Hillerød Orientering kan du få kortmateriale til dit private forbrug gratis, og skal du lave aktivitet for klubben kan du få tilsendt aktuel kortfil til din aktivitet. Skal du lave aktivitet for andre end klubbens medlemmer eller til kluborganiseret rekruttering, skal du betale for dit brug af kortene. Pris aftale individuelt.

Klubber under Dansk Orienterings Forbund har en aftalt pris for brug af vores kort reguleret af DOF. Ønsker du som klub at låne vores kortmateriale, skal du sende os dokumentet om lån af kortfiler underskrevet og så kan vi sende dig en kortfil. Betalingsbetingelser fremgår af dokumentet. Kortets data om udgiver, målestok, navn, sponsorer skal altid være synligt ved print.

Er du spejder, MTB’er, rytter, vandrer eller søger du kort til din private udfoldelse, koster kortet typisk 20-25 kr. pr. stk. Normalt vil du kun kunne købe kortene i tryk. Det er forbudt at kopiere eller på anden måde at gengive vore kort uden aftale. Skal du derfor lave arrangement for flere, kan det være en god ide at lave aftale i god tid så vi kan levere kort med påtrykte baner til dig. Skal du bruge rigtig mange kort kan vi lave en specialaftale.

Hvis du som ikke medlem af orienteringsforbundet vil du også skulle returnere aftale om brug af vores kort før end vi kan levere kortene.

Ønsker du som orienteringsklub at vi skal planlægge nytegning eller grundig revidering af et skovområde, kan du bestille et nyt kort mod en specialaftale om deling af omkostning til tegning af det ny kort.

Ønsker du at bestille kort eller laver en aftale om levering af kort kan du kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Gratis skole kort og Find Vej kort

Enkelte af vore kort er gratis, og kan hentes her fra vores hjemmeside.

  • Besøg vores Find Vej I... side, for at finde kort med indtegnede ruter hvor posterne allerede er placeret i skoven.
  • Vores forskellige gratis kort over skoler og de bynære områder i Hillerød har vi samlet her.