Startkontoen omfatter den del FIF Hillerøds økonomi, der har med betaling af startafgifter mv. for deltagelse i åbne løb, dvs. løb arrangeret af klubber i Danmark og i udlandet. Første gang du tilmelder dig et åbent løb, får du automatisk oprettet en startkonto, hvorfra startafgiften til de betalbare løb, du tilmelder dig, trækkes.

For de 2-3 årlige divisionsmatcher gælder der det helt specielle, at alle klubbens medlemmer får dækket startafgift (incl. brikleje).

I efterhånden de fleste løb benyttes der elektronisk brik (af typen SportIdent eller EMIT). Løbere, der ikke selv ejer en brik, afkræves af arrangørerne en ekstraafgift i form af brikleje for lån af brik. Uanset fristartsordning eller ej, betaler du selv for evt. brikleje. Da der er tale om småbeløb (typisk 10 Kr. Pr. Løb), trækkes årets samlede brikleje på din startkonto sidst på året. Du er dog velkommen til nårsom helst at rekvirere en oversigt over grundlaget for brikleje-beregningen. 


Som løber har du pligt til at sørge for, at der altid er økonomisk dækning for dine tilmeldinger på din startkonto. Startkontokassereren er berettiget til efter forudgående advarsel, at afmelde løbere, der ikke overholder denne regel.

Benyt bankkonto 5358-0303267 i forbindelse med indbetalinger til startkontoen.

I løbet af året kan du følge status på din startkonto i O-Service (Menuen ’Løbere’, ’Tilmeldinger’, vælg løbernavn, vælg evt. ’Vis familie’, hvis det skal være status for hele familien). Herudover udarbejdes der omkring nytårstid en detaljeret årsopgørelse, som danner udgangspunkt for det nye års initialværdier i O-Service.

Er du i tvivl om status på din startkonto, eller hvordan du finder den, er du velkommen til at rette henvendelse til:

Emil Olesen
Birkehaven 4
3400 Hillerød
Tlf: 48265681
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se mere om fristartordning her.