Startkontoen omfatter den del FIF Hillerøds økonomi, der har med betaling af startafgifter mv. for deltagelse i åbne løb, dvs. løb arrangeret af klubber i Danmark og i udlandet. Første gang du tilmelder dig et åbent løb, får du automatisk oprettet en startkonto, hvorfra startafgiften til de betalbare løb, du tilmelder dig, trækkes.

For de 2-3 årlige divisionsmatcher gælder der det helt specielle, at alle klubbens medlemmer får dækket startafgift (incl. brikleje).

I efterhånden de fleste løb benyttes der elektronisk brik (af typen SportIdent eller EMIT). Løbere, der ikke selv ejer en brik, afkræves af arrangørerne en ekstraafgift i form af brikleje for lån af brik. Uanset fristartsordning eller ej, betaler du selv for evt. brikleje (typisk 10-20 Kr. pr. løb). 


Som løber har du pligt til at sørge for, at der altid er økonomisk dækning for dine tilmeldinger og brikleje på din startkonto. Startkontokassereren er berettiget til efter forudgående advarsel, at afmelde løbere, der ikke overholder denne regel.

Benyt bankkonto 5358-0303267 i forbindelse med indbetalinger til startkontoen.

I løbet af året kan du følge status på din startkonto i O-Service (Menuen ’Løbere’, ’Tilmeldinger’, vælg løbernavn, vælg evt. ’Vis familie’, hvis det skal være status for hele familien). Du modtager 2 gange årligt en reminder om at tjekke/udligne din startkonto. Oparbejdes der er stort skyldigt beløb, modtager du en rykker med en detaljeret opgørelse og det skyldige beløb skal straks indbetales.

Ved årets afslutning foretages en overførsel af startkontoens saldo til det nye år. Herunder en udligning i familier med 'skæve' konto (hvis der er plus på en konto i familien og tilsvarende minus på et andet familiemedlem).

Er du i tvivl om status på din startkonto, eller hvordan du finder den, er du velkommen til at rette henvendelse til:

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Lotte Friberg   Bente Kjær
23 39 12 42   23 28 23 91

 

Se mere om fristartordning her.