FIF Hillerød Orientering er sportsklubben for dem der vil dyrke orientering til fods, i løb eller på MTB i skovene omkring Hillerød. I vores klub er de yngste udøvere ikke en gang startet i skole og de ældste bliver ved til benene ikke kan bære dem i skoven mere – kort sagt er hele familien med i klubben.

Vi har hver uge træninger hvor du kan komme ud med orienteringskort, løbetræninger i skoven eller styrketræninger inde eller ude afhængigt af årstiden. I weekenderne deltager klubbens medlemmer i konkurrencer landet over, og i ferierne er der orientering rundt i Europa for hele familien.
 

 

Facts

FIF Hillerød blev dannet i 1942, og har ca. 260 medlemmer i 2018.

Aktiviteter

Vores aktiviteter er selvfølgeligt koncentreret omkring sporten orientering, men vi går ikke af vejen for at nyde andre naturoplevelser, eksempelvis weekend-ture, skiture eller bare løbeture i den dejlige skov.

Medlemmer

I klubben lægger vi vægt på, at der findes aktiviteter for alle niveauer, og har derfor medlemmer i alle grupper fra nybegyndere over børn og unge til elite og ældre generationer.

Klubhus

Vores klubhus, Kompashuset, klubbens samlingspunkt. Kompashuset ligger på  Ødamsvej36 i Hillerød. I Kompashuset har vi fine faciliteter, bl.a. køkken, omklædning  og sauna.

Arrangementer

Vi arrangerer hver uge tekniske træninger for klubbens medlemmer og der til står vi for at afholde 7-8 konkurrencer hvert år i orientering eller MTB orientering. Ved siden af dette arrangerer vi en stribe motionsløb uden kort og kompas.

Målsætninger

Du kan finde flere oplysninger om os og klubben her på vores siden.

Vi støtter FIF

Vigtige dokumenter