Når du er aktiv orienteringsløber hos FIF Hillerød Orientering, kommer du hurtigt i berøring med diverse systemer/hjemmesider til information, tilmelding m.v.

Det kan ikke altid være helt nemt at finde udaf, og måske virker det både besværligt og mystisk.

Herunder har vi prøvet at rede trådene lidt ud, men skulle du have brug for hjælp så kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - så prøver vi at løse problemerne.

fiforientering.dk

Vores officielle hjemmeside er www.fiforientering.dk (det er den side du er på nu). Hvis du blot skal søge information og ikke skrive nyheder, uploade billeder m.v. så har du ikke brug for at kunne logge ind på denne hjemmeside.

Vi har også en 'intern' hjemmeside www.fif-orientering.dk, se herunder.

fif-orientering.dk

Vores 'interne' hjemmeside er www.fif-orientering.dk, den bruger vi som aktivitetskalender samt tilmeldingsystem for vores interne klubarrangementer, f.eks. fællespisning, klubture o.lign. Når du skal tilmelde dig sådanne arrangementer har du brug for at kunne logge ind på www.fif-orientering.dk.

Før du kan blive oprettet som bruger på www.fif-orientering.dk, skal du være oprettet i O-Service, se herunder.

Når du er oprettet i O-Service kan du selv oprette din bruger på www.fif-orientering.dk, det gør du via denne knap.

Når du er oprettet kan du logge ind på www.fif-orientering.dk via denne knap.

OBS! Når du logger ind første gang er det smart at markere i feltet 'Husk mig', så slipper du nemlig for at skulle logge ind igen og igen.

O-Service

O-Service www.o-service.dk er medlemssystemet for Dansk Orienterings Forbund, når du indmelder dig i FIF Hillerød Orientering, så sørger vi automatisk for at du bliver oprettet i O-Service. Efter denne oprettelse modtager du login og adgangskode til O-Service.

Du bruger O-Service når du skal tilmelde dig til arrangementer som afholdes af andre orienteringsklubber, eller hvis du skal deltage i et arrangement som FIF Hillerød Orientering afholder hvor der er deltagelse af andre klubber.

Du kan finde en mini vejledning til O-Service her.

Værd at vide

Herunder har vi samlet lidt henvisninger, der kan være interessante for både den uøvede men også for den mere trænede orienteringsløber.

Orientering - lær at finde vej

Denne folder giver en ganske kort introduktion til det at løbe orienteringsløb, folderen berører disse emner:

  Hvad er orientering
    Hvad er et orienteringskort
    Hvordan læser du kortet
    Hvordan kan du bruge et kompas
    Hvordan vælger du vej
    Hvad betyder de forskellige ord
    Hvordan kommer du videre

Folderen er især god for dig som lige er begyndt til orienteringsløb, og som gerne vil have en overblik over hvad det hele går ud på.

Orientering for skoler og klubber

Dette hæfte er målrettet dig, der skal lave orienteringsaktiviteter med børn og unge. Hvad enten det er som en del af idrætsundervisningen, eller som en del af et fritidstilbud - så er der gode ideer til forløb, øvelser og aktiviteter i hæftet.

Har du brug for "Find Vej i..." kort over Hillerød området, så finder du dem her.

På siden www.aktivrundti.dk kan du finde en række ideer til undervisning i forbindelse med "Find Vej i..." banerne.

Signaturforklaring

Her finder du en oversigt over de farver og symboler der findes på et orientering, hent oversigten her.

Postbeskrivelser

Postbeskrivelsen er tal og symboler der hjælper orienteringsløberen med at bestemme den nøjagtige genstand som posten er placeret ved. Postbeskrivelsen indeholder også nummeret på posten, således at løberen kan kontrollerer at det er den korrekte post man er kommet til. Du kan læse meget mere om postbeskrivelser her.