Træningsløb - hvordan? 

Hvis du gerne vil prøve orienteringsløb for første gang, så er det en god idé at komme til en klubtræning.  Det er hver tirsdag, forskellige steder, se kalenderen nederst på siden.

Børn skal helst være sammen med en forælder, som kan følge med rundt i skoven. Til træning får du et kort og låner et kompas. En af instruktørerne viser dig, hvordan du skal bruge kort og kompas, og vil ofte også følge dig på din første tur i skoven.

Børn har behov for, at der er en forælder e.l. der løber med som skygge, mens mere erfarne løber for sig selv. Instruktørerne løber også med som skygge, hvis de enkelte løbere f.eks. skal indøve nogle nye teknikker eller løbe sværere baner.

Der er ikke tilmelding til træningerne, men det er en god idé at kontakte instruktør/træner (se nedenfor) inden, så vi kan sørge for, at der er en bane, der passer til dig, og en instruktør der kan hjælpe.

Træningen tirsdag starter kl. 17.30 og træningen lørdag starter kl. 10.00 i skoven, mød gerne lidt før. Træningen er tilrettelagt så løbere med vidt forskellige kundskaber kan få glæde af træningen, alt fra helt nye løbere til mere erfarne løbere. Træningen foregår typisk i skovene omkring Hillerød.

Træningen tirsdag slutter ca. kl. 19.00 og lørdag ca. kl. 12.00, se dog socialt

Kontakt

  Henrik Poulsen
  Thomas Eriksen
  Heidi Holmberg

 

Socialt

Selv om orienteringsløb grundlæggende er en individuel sport, har de fleste stor fornøjelse af samværet med de andre løbere før og især efter løbet. Du er derfor mere end velkommen til at blive lidt efter dit løb og snakke med andre, måske nogle der har løbet samme bane eller har haft nogle af de samme poster som du.

Én gang om måneden er der fællesspisning i Kompashuset. Det fremgår af kalenderen. Prisen er 20 kr for børn og 30 kr for voksne. Tilmelding er nødvendig, det sker på link i kalenderen.